Riomax

ONTSTOPPINGEN

Een ontstoppingsdienst met moderne en doeltreffende technieken

Slaat de paniek je om het hart wanneer de wc plots overloopt? Heb je last van een verstopte afvoer in de keuken? Riomax is jouw gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Antwerpen, Essen, Kalmthout, Wuustwezel en Kapellen.

Een verstopte wc op kantoor of in jouw huis vergt een dringende en grondige aanpak. Dat begrijpen wij bij Riomax maar al te goed. We bouwden reeds 10 jaar ervaring op in ontstoppingswerken voor zowel particuliere als professionele klanten.

Onze focus? Die leggen wij bij het structureel verhelpen van het probleem. Dit doen we door de verstopping eerst te lokaliseren en uitvoerig te bestuderen. Als blijkt dat een rioolinspectie aan de orde is, beschikken we over de modernste rioolcamera’s. 

Het resultaat? Na grondig overleg met jou, gaan we over tot een efficiënte en doelkrachtige ontstopping. Na iedere ontstopping doen we steevast een laatste check-up, met behulp van een nauwkeurige camera-inspectie. Ons preventieadvies en verslag met camerabeelden als bewijs voor de verzekering, krijg je er gratis bij.

Verstopte leidingen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x